Personal Training

Personal Training

Voor wie gericht wil werken naar zijn/haar persoonlijke doelen bieden we personal training aan. Tijdens de individuele en/of groepstrainingen trachten we zwaktes te versterken en sterktes uit te bouwen. We zorgen voor een complete training van het ganse lichaam.

Core stability is een vast onderdeel van de training:

  • Het sterker maken van het hele lichaam, zowel schakel per schakel als het geheel van schakels.
  • Het trainen van houdingsspieren om rugklachten e.d. te vermijden.
  • Het sterker maken van het lichaam voor dagdagelijkse taken en bewegingen.
  • Het verbeteren van het uithoudingsvermogen.
  • Het verbeteren van coördinatie en evenwicht.

Tarieven en formules

PERSONAL TRAINING

Met Personal Training train je 100% op jouw maat en werken we samen naar jouw doelen. We gaan steeds op een functionele manier te werk, in functie van het dagelijkse leven, in functie van jouw sport. We werken aan je zwakke maar ook aan je sterke punten.

1 persoon: €40
2 personen: €60 (€30 per persoon)

SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training is het perfecte antwoord voor wie Personal Training te duur vindt of voor wie graag training koppelt aan het sociale gebeuren. Daar waar je met Personal Training alleen aan het werk gaat met je trainer, ga je in Small Group Training samen sporten met enkele vrienden. Door de groep klein te houden, heb je nog steeds de indruk dat je met een Personal Coach werkt, die heel gericht opmerkingen kan geven en oefeningen kan aanpassen aan elk individu.

Financieel gezien is Small Group Training ook een heel logische keuze, je kan hier de kosten delen door het aantal deelnemers (Max 4 personen).

Small Group Training – 3 personen: €25 per persoon
Small Group Training – 4 personen: €20 per persoon