Bijscholing

Het LEUVENS ALGOLOGISCH CENTRUM (LAC) organiseert symposium: Een kinesitherapeutische aanpak bij complex regionaal pijnsyndroom (CRPS)

CRPS (Complex Regionaal Pijnsyndroom) is een ernstige en pijnlijke aandoening , voorheen gekend onder Sudeck dystrofie, posttraumatische dystrofie. Het vroegtijdig herkennen van de symptomen is essentieel en als kinesitherapeut heb je een centrale rol te spelen in de behandeling.

Vertrekkend vanuit recent wetenschappelijk onderzoek geven we je meer inzicht in de onderliggende pathofysiologie en maken we de link naar de gepaste  kinesitherapeutische behandeltechnieken. Het gebruik van Graded Motor imagery (o.a. spiegeltherapie), belang van herstellen lichaamsschema en specifieke hand-on technieken worden uitgelegd en samen uitgevoerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s