Geen categorie

In opleiding als ‘Personal Trainer’

Met een Personal Trainer train je waar en wanneer jij wil. Thuis, op je werk of in het park en wanneer het in jouw agenda past, jouw coach geeft je de ideale training voor jouw doel.

Met Personal Training train je 100% op jouw maat en werken we samen naar jouw doelen. We gaan steeds op een functionele manier te werk, in functie van het dagelijkse leven, in functie van jouw sport. We werken aan je zwakke maar ook aan je sterke punten. Core stability training is belangrijk voor iedereen, jong en oud, sportief of minder sportief en is daarom een vast onderdeel in deze training. Core stability is:

  • Het sterker maken van het hele lichaam, zowel schakel per schakel als het geheel van schakels
  • Het trainen van houdingsspieren om rugklachten en dergelijke te vermijden
  • Het sterker maken van het lichaam voor dagdagelijkse taken en bewegingen.
  • Het verbeteren van je uithoudingsvermogen
  • Het verbeteren van de coördinatie

Net als bij andere trainingen hebben we bij Personal Training ook de nodige aandacht voor een goede coördinatie. Coördinatie is belangrijk in sportbeoefening, maar nog veel belangrijker in het gewone leven, om valpartijen en bijhorende ongemakken te vermijden. Je Personal Trainer werkt we met elastieken, Swissballs, medicin balls, Bosu Ball, het eigen lichaamsgewicht en kleine, losse gewichten. De oefeningen laten toe vrij te bewegen in alle richtingen zodat de spieren nooit eenzijdig en geïsoleerd getraind worden, zoals met de klassieke fitnesstoestellen wel het geval is. Kortom, een complete training voor het hele lichaam.

Een Personal Trainer zal je helpen bij het bereiken van JOUW doel! Je zal een persoonlijk trainingsschema aangeboden krijgen op jouw niveau. Het doel wordt regelmatig geëvalueerd en indien nodig bijgestuurd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s