Geen categorie

RUST VOOR JE RUG

In zijn nieuwste boek beschrijft Pascal Mannekens onder meer hoe lage rugpijn ontstaat, wat het verband is tussen slapen en rugklachten, de bedeigenschappen van een goed slaapsysteem en de oorlog tussen hard en zacht slapen. Het eerste exemplaar van het boek Rust voor je rug wordt uitgereikt op het jaarlijkse Event Bed & slaap van WoonWerk. Tijdens het plenaire ochtendprogramma gaat Pascal Mannekens uitgebreid in op de basis van een goed bed: conformiteit en slaapcomfort. Deelnemers aan Event Bed & Slaap maken als eerste kennis met de inhoud van dit boek: de nieuwste inzichten over slaapsystemen en rugklachten.
Rust voor je rug is wetenschappelijk onderbouwd, maar tegelijkertijd glashelder geschreven zodat elke consument aan de slag kan met concrete bedtips. Het is het eerste boek ter wereld dat op een eenvoudige manier het onderliggend mechanisme blootlegt tussen rugklachten, slaaphoudingen en bedsystemen. Na het lezen van dit boek weet de consument even veel (of zelfs meer) over een goede rughygiëne als een slaapkamerspeciaalzaak of een fysiotherapeut.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s